Onwaarschijnlijke Elf, Editie WK ’22 | Marcel van Roosmalen, Frank Heinen e.a

Datum/Tijd
wo 16-11-2022
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


De ideale voorbeschouwing op het WK voetbal

In aanloop naar het veelbesproken WK in Qatar is De Onwaarschijnlijke Elf de ideale voorbeschouwing. De opstelling bestaat uit Marcel van Roosmalen, Frank Heinen, Roelof de Vries, Meindert Talma en Michel Doodeman. Zij brengen een literaire en muzikale avond vol verhalen en opmerkelijke avonturen. 

In deze editie van De Onwaarschijnlijke Elf gaan we op zoek naar elf spelers die nooit op een WK hebben gespeeld, zoals Jari Litmanen of Éric Cantona. Aan de hand van muziek, verhalen, fragmenten en een quiz stellen ze uiteindelijk het Onwaarschijnlijke Elftal samen. Dat is eens een keer wat anders dan dat steevaste geouwehoer en die ellenlange analyses!

Marcel van Roosmalen kennen we natuurlijk allemaal als de bekendste columnist en podcastmaker van het moment – en tegenwoordig ook uiterst succesvol theatermaker. Zo stond hij in april 2022 nog samen met Gijs Groenteman bij ons op het toneel met de uitverkochte theatershow ‘De Pannekoekencaravan’.  Frank Heinen is de meest gewaarde voetbalschrijver van het land, naast dat hij ook vaste columnist is van De Volkskrant en runner-up bij De Slimste Mens vorig jaar. Roelof de Vries was jarenlang presentator van BVSC, het dagelijkse sportprogramma van BNN-Vara op Radio1 en winnaar van de zomereditie van De Slimste Mens in 2018. Michel Doodeman is aanstormend journalistiek talent die vooral onder een jongere doelgroep een groot publiek aanspreekt. Hij maakt bijzondere verhalen over bekende en onbekende voetballers voor onder andere Hard GrasMeindert Talma is al tien jaar de ongekroonde koning van het voetballied. Hij maakte bij Excelsior Recordings twee voetbalplaten en telt in de voetbaltheaterwereld als een graag geziene gast met zijn onnavolgbare nummers en eigenzinnige voordracht.

Dat belooft een sportieve voetbalavond te worden!