Ontroerend Goed Koor geeft Lenteconcert in de Bullekerk

Datum/Tijd
zo 19-03-2023
14:30 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Zondag 19 maart geeft Het Ontroerend Goed Koor uit Wormerveer voor het eerst een Lenteconcert, dit concert zal plaatsvinden om 14:30 uur in De Bullekerk in Zaandam.

Het belooft een mooi, gezellig en natuurlijk ontroerend goed concert te worden; het repertoire bestaat uit bekende nummers die fijn zijn om naar te luisteren, maar zeker ook uitnodigen om lekker mee te zingen. Het, uit 80 leden bestaande, Ontroerend Goed Koor staat onder leiding van Gerda Vreeken en wordt begeleid door 3 accordeonisten: Bertie Buis, Anja van de Reep en Leny van Vuure. Hiernaast zal er nog een muzikale verrassing zorgen voor een extra feestelijk tintje tijdens deze muzikale middag.

Het Lenteconcert zal ook een serieus tintje krijgen; dirigente Gerda heeft besloten een stapje terug te doen en haar taak als dirigent neer te leggen, ruim 5 jaar lang heeft zij met veel toewijding en enthousiasme het koor gedirigeerd en naar een hoger niveau gebracht. Gelukkig voor het koor blijft Gerda wel betrokken.

Op deze speciale middag zal het koor haar beste beentje voor zetten en Gerda op deze manier in het zonnetje zetten.

Kaarten á € 12,50 zijn te verkrijgen via https://bullekerk.nl/agenda/ontroerend-goed-koor/  De kaartverkoop gaat hard, dus om zeker te zijn van een plaats, is het advies om snel te bestellen. 

Goed om te weten dat parkeren op zondag gratis is op de Behouden Haven (achter Dirk van de Broek aan de Westzijde, slechts 2 minuten lopen vanaf de Bullekerk) 

Wij hopen u allemaal in De Bullekerk te zien op de 19e maart! 

Zondag 19 maart Lente Concert OntroerendGoedKoor in de Bullekerk

Aanvang 14:30 uur; zaal open 14:00 uur.