Online schrijfatelier

Datum/Tijd
wo 24-06-2020
10:00 - 12:00 uur

Locatie
Fluxus Verkadefabriek
Westzijde 168
1506 EK Zaandam

Categorieën


Hou je van schrijven, heb je de wens om te schrijven of ben je gewoon aan een nieuwe uitdaging toe? Docent Helena Jansz biedt zowel beginners als gevorderden een breed scala aan creatieve en uitdagende oefeningen. 

Wat kun je verwachten

In de workshop ga je aan de slag met korte opdrachten die eenvoudig beginnen en langzaamaan wat wat meer uitdaging krijgen. De teksten worden aan elkaar voorgelezen. Bij het SchrijfAtelier werken we vooral vanuit de creatieve flow en kennen geen goed of slecht. Plezier in schrijven staat voorop!

Meedoen

Meedoen met zo’n fijne schrijfochtend is eenvoudig. Het kan zowel via een computer, laptop, I-pad of tablet of een mobiele telefoon. Het is belangrijk dat je een apparaat gebruikt waarop een microfoon en een speaker zit. Hou er rekening mee dat je misschien nog een ZOOM-app op je telefoon of tablet moet downloaden en/of installeren. Je kunt dit het beste van te voren uitproberen, zodat je meteen mee kunt doen als de les begint.

Aanmelden

  1. Maak gratis een account aan op Zoom
  2. Stuur daarna een email naar: helenajansz@gmail.com Vermeld hierin je naam, adres en woonplaats. De factuur ontvang je van de administratie van Fluxus.
  3. De link naar de Zoom bijeenkomst ontvang je na aanmelding.

Tijd: 10.00 – 12.00 uur (Helena is vanaf 9.30 uur aanwezig om met eventuele opstartproblemen te helpen)

Locatie: Gewoon bij jou thuis, via Zoom