Online ontmoetingen voor energie en inspiratie | Thema Eenzaamheid

Datum/Tijd
di 02-02-2021
19:30 uur

Locatie
BIND ruimte voor creatieviteit
Hembrugterrein, Middenweg 107
1505 RK Zaandam

Categorieën


‘Best spannend, maar wel heel leuk!’ is één van de reacties na een online ontmoeting bij Bind op het Hembrug. Het is ook echt anders dan de verplichte zoomsessies met je collega’s. De online gesprekken bij Bind zijn persoonlijker, vaak ontmoet je nieuwe mensen en je bent even uit je eigen bubbel. Jij kunt ook meedoen!

In deze tijd is het lastig om nieuwe ontmoetingen en mooie gesprekken te hebben. Terwijl de ontwikkelingen in de wereld schreeuwen om een beetje verbondenheid. Door de lockdown mis je het perspectief van de ander en kun je je verliezen  in je eigen bubbel. Dat kan leiden tot piekeren, somberheid of futloosheid. Mensen hebben nou eenmaal de energie en inspiratie nodig van andere mensen. 

Online gesprekken

Laten we elkaar daarom vaker ontmoeten. Online, veilig in het comfort van je eigen huis. Bind organiseert deze ontmoetingen via Zoom, een programma waarmee je via internet kunt videobellen. Het enige wat je nodig hebt is internet en een computer, telefoon of tablet met camera. Na inloggen heet een gespreksleider je welkom en kan het gesprek beginnen. 

Onderwerpen en gesprekspartners

We zijn heel benieuwd wat jou bezighoudt en wie jij wilt ontmoeten. Laat het ons weten, dan zoeken wij verbindingen. Mail naar dialoog@bijbind.nl.

De volgende gesprekken staan al gepland: 

Dinsdag 2 feb 19:30 – onderwerp: Eenzaamheid

Dinsdag 16 feb 19:30 – onderwerp: Vaccineren

Dinsdag 2 maart 19:30 – onderwerp: Thuis(gevoel)

Meld je aan via facebook.com/bijbind of www.bijbind.nl.

Bind

De huiskamer van Bind op het Hembrug is een cultureel ontmoetingscentrum in een transformatorhuisje. Van nature een plek voor ontmoetingen en gesprekken voor en door een zeer gevarieerd publiek. 

Zaanstad in Dialoog

Zaanstad in Dialoog stimuleert betekenisvolle gesprekken tussen Zaankanters met verschillende achtergronden over voor hen belangrijke thema’s. Gesprekken vanuit oprechte nieuwsgierigheid en waardering. Met als doel begrip, verbinding en verdieping. Voor de gesprekken bij Bind zorgt deze organisatie voor geschikte gespreksleiders.

 

Ga naar www.bijbind.nl of facebook.com/bijbind voor meer informatie.