Night Fever (reprise) | The European BEE GEES show

Datum/Tijd
do 02-05-2019
20:15 - 22:50 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Na de reeks uitverkochte concerten vorig theaterseizoen komen de heren van Night Fever terug om het repertoire van de gebroeders Gibb live te laten horen, inclusief witte jumpsuits, kettingen en borsthaar. De zevenmans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten in een 2,5 uur durend concert. De show staat als een huis en is een must see voor iedere Bee Gees liefhebber.

Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. Barry, Robin en Maurice waren de helden van de disco met hun witte jumpsuits, kettingen en borsthaar. De discoklassiekers ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen zeker voorbij tijdens deze avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld. 

De 7-mans formatie uit Duitsland reproduceert het geluid van het origineel inclusief de unieke falsetto’s die de broers wereldberoemd maakten, in een 2,5 uur durend concert. Night Fever wordt vergezeld door een zangeres die de prachtige duetten met Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman voor haar rekening neemt.

https://zaantheater.nl/tickets/night-fever/?evid=1579877377-1521109598