Nieuwjaarsbijeenkomst PvdA Zaanstreek

Datum/Tijd
za 12-01-2019
16:00 - 19:00 uur

Locatie
AV Lycurgus
Jaap Bootpad 4
1567 DA Assendelft

Categorieën


Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Het bestuur, de vrijwilligers en de fracties van Oostzaan, Wormerland en Zaanstad wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2019! 

Daarnaast verwelkomen we u graag bij het startschot van het nieuwe jaar.

Het nieuwe jaar willen we met u op een sportieve wijze inluiden op één van de mooiste sportaccommodaties die onze Zaanstreek rijk is. Samen met u willen we, zaterdag 12 januari bij AV Lycurgus op het nieuwe sportpark De Omzoom, het startschot van 2019 geven. 

De eerste helft
Vanaf 16.00 uur staan we klaar voor de start. 

De tweede helft
Het startschot wordt even na 16.30 uur gegeven door:
• Opening door voorzitter Mark Damman die namens PvdA Zaanstreek uw starter is. Hij zal samen met onze toppers; Rene Tuijn – PvdA Zaanstad,Eelco Taams – PvdA Oostzaan, Kees Kindt – PvdA Wormerland, de bijeenkomst en het nieuwe jaar inluiden. 
• Nieuwjaarswens en peptalk van Sander van der Vlugt AV Lycurgus – Iedereen kan meedoen! 
• Speech: Adnan Tekin PvdA Noord Holland lijsttrekker bij de provinciale verkiezingen – Als winnaar over de finish!

De derde helft
Meedoen is belangrijker dan winnen. Tijdens de gezellige derde helft is er voor iedereen de mogelijkheid om mee te doen. Blijf niet aan de zijlijn staan, maar kom! Er wordt voor een gezellige borrel met een hapje gezorgd. Om 18.30 uur ronden we de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst af en komt de bezemwagen.

Deze uitnodiging is uw startbewijs. Laten we samen naar de eindstreep van 2019 gaan. Fijne feestdagen en tot ziens aan de start van 2019!