Nieuwjaarsbal Stijldansen | online

Datum/Tijd
za 02-01-2021
19:00 - 22:00 uur

Locatie
Dans Hotspot Van Kooten
Westzijde 71
1506 EC Zaandam

Categorieën


Nieuwjaarsbal Stijldansen ONLINE EDITIE (Live editie op 23 januari)

Online stream

za., 02-01 ● 19:00 – 22:00 ● 180 Min.

 

ONLINE EDITIE Proosten op een gezond en voorspoedig Nieuwjaar!

Tijdens dit online Nieuwjaarsbal heb je alle gelegenheid om even met elkaar te praten en alle goeds te wensen. Daarnaast dans je lekker in je eigen huiskamer op je favoriete muziek. Stuur ons van tevoren je verzoekjes!

Online stream

Er is een online stream beschikbaar voor deze activiteit. Om mee te doen, kun je de volgende stappen volgen:

  • Deze studio gebruikt Zoom als hun streamingprovider om hun activiteiten online te streamen. Download de bijbehorende software of app naar uw laptop, tablet of smartphone.
  • De toegang voor de online stream is 15 minuten voor aanvang van de activiteit beschikbaar. Je kan de link vinden in je online profiel bij “Mijn boekingen/activiteiten”. Als je klikt op “Nu naar de live stream” word je naar de juiste pagina geleidt en kun je de activiteit online volgen!
  • Bij sommige streaming providers, zoals Zoom, kunnen deelnemers elkaars videobeelden zien. Als je hier niet aan wil meedoen, kun je de camera uitschakelen of bedekken. De naam die je aangeeft voor een eventuele meeting room wordt dan ook getoond aan klanten. Je kan deze naam wel aanpassen. Het is niet bij alle streaming services nodig om je camera uit te zetten of een naam op te geven.
Ruimte:Balzaal Zaandam