Netwerkcafé voor 50-plussers

Datum/Tijd
vr 11-01-2019
09:30 - 13:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Op vrijdag 11 januari is er weer een Netwerkcafé voor 50-plussers op zoek naar een baan of naar start als ondernemer of zzp’er. Aangeboden wordt een uitdagend programma met verschillende workshops die kunnen helpen om dit jaar de persoonlijke doelen te bereiken.

De inleiding wordt verzorgd door wethouder Natasja Groothuismink, onder meer verantwoordelijk voor de portefeuille Werk & inkomen. Daarna is het kiezen uit drie workshops: Zaanstad.

Na de pauze vertelt Erik Lambooy kort over de Werkestafette. Dat is een motiverend en praktisch programma om elkaar op weg te helpen naar nieuw werk. Binnenkort start de zesde in Zaanstad. Twee derde van de deelnemers heeft binnen een half jaar betaald werk. Daarna kan opnieuw een keus worden gemaakt uit drie workshops:

  • Persoonlijk plan 2019 (vervolg) – Gerhard te Velde (Eager People)
  • Hoe oordeelt een recruiter? – Winfried Weel
  • Van linke soep naar bouillon, jouw LinkedIn-profiel in 2019 – Marjolijn Cohen (www.connect-en-co.nl)

Meer informatie is te vinden via Netwerkcafezaanstad.nl. Klik hier om u direct aan te melden. Deelname is gratis, maar een eigen bijdrage wordt op prijs gesteld. Versnaperingen zijn voor eigen rekening. Er wordt begonnen om 09:30 uur;

Netwerkcafé Zaanstad is een activiteit van Werken voor Elkaar, een vrijwilligersbeweging voor en door 50-plussers op weg naar nieuw werk of het ondernemerschap.