Natuurwerkochtend in het Westzijderveld | Skoon Skip (zwerfafval ruimen)

Datum/Tijd
za 02-04-2022
09:30 uur

Locatie
Molen De Schoolmeester
Guispad 3
1551 SX Westzaan

Categorieën


NATUURWERKOCHTENDEN  IN HET WESTZIJDERVELD

SEIZOEN  2021/2022

De koffiepauze – met koffie of thee met een punt appeltaart met slagroom – wordt de ene keer gehouden in molen Het Prinsenhof en de andere keer in molen De Jonge Dirk. U kunt altijd tijdens deze pauze de molen bekijken. 

S.v.p. opgeven vóór woensdagavond voorafgaand aan de werkdag bij de secretaris,

e-mail: obwsecretariaat@upcmail.nl, zodat wij weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. 

Verzamelen tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester; om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen. Ook evt. regenkleding meenemen.

Buren van de #Zaanstreek, we hebben jullie nodig! Aanstaande zaterdag 2 april houden we Skoonskip (zwerfafval ruimen) We kunnen wel wat handjes en behulpzame buren met bootjes gebruiken. Gemeente Zaanstad is zo vriendelijk om spullen aan ons uit te lenen om het afvallen te rapen, én ze komen ook het afval ophalen aan het einde van de dag.
S.v.p. opgeven vóór woensdagavond voorafgaand aan de werkdag bij Marja Veken, tel. 075-6167192, zodat we weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.
Op zaterdag 2 april verzamelen we tussen 9.15 en 9.30 uur bij molen De Schoolmeester; om ongeveer 13.30 uur zijn we weer terug. Warme kleding en laarzen zijn aan te bevelen. Ook evt. regenkleding meenemen.
De koffiepauze – met koffie of thee en een punt appeltaart – wordt de ene keer gehouden in molen Het Prinsenhof en de andere keer in molen De Jonge Dirk. U kunt altijd tijdens deze koffiepauze de molen bekijken.
Vriendelijk verzoek om zelf zelf een koffie- of theemok + schotel + lepeltje/vorkje mee te nemen.
De natuurwerkochtenden worden georganiseerd in nauwe samenwerking met de #Vogelwerkgroep en zullen worden verricht onder leiding van #Staatsbosbeheer.