Nationaal Jeugd Musical Theater | Robin Hood de musical (vanaf 8 jaar)

Datum/Tijd
zo 15-01-2023
15:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


De familiemusicals van het Nationaal Jeugd Musical Theater zijn altijd een feest. Vooral in het Zaantheater, want de landelijke première is bij ons! Ook de nieuwste familiemusical over de held Robin Hood en het meisje Marian belooft een waar spektakel te worden met een grote cast vol Nederlands musicaltalent. Van de makers van Alice in Wonderland en Kruistocht in Spijkerbroek.

Het verhaal
Wanneer Marian na jaren terugkeert naar het kasteel in Nottingham, schrikt ze van hoe de stad er aan toe is. De rijken zijn alleen maar rijker geworden en de armen armer. In het kasteel voelt ze zich opgesloten; ze ziet machteloos toe hoe het volk honger heeft.

Dan staat er plotseling een held op vanuit de menigte, een kap ver over het gezicht getrokken. Het is Robin Hood die heel handig blijkt te zijn met pijl en boog. Hij steelt van de rijken en verdeelt de buit onder de armen. Intussen hoort Marian dat ze wordt uitgehuwelijkt aan iemand met wie ze absoluut niet wil trouwen. Weet Robin Hood daar ook een oplossing voor?

FoyerBestel
FoyerBestel