My Fair Lady

Datum/Tijd
di 03-04-2018 - do 05-04-2018
20:15 - 23:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


MFL_foto Roy Beusker-274.jpg

My Fair Lady is de grootste reizende musical van dit seizoen. Een prachtige productie met indrukwekkende kostuums en hits als Zou dat nou niet zalig zijn, Het Spaanse graan en Als ik straks de kerk maar haal.

De weddenschap: een eenvoudig bloemenmeisje omtoveren tot een lady van de Engelse society. De excentrieke professor Higgins neemt de uitdaging aan. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want Eliza heeft het hart op de tong. Maar leraar en leerling groeien naar elkaar toe en Eliza weet niet alleen de Engelse elite van slag te brengen… Kenners zijn het erover eens: My Fair Lady is één van de beste musicals ooit gemaakt.

Met rondleidingen
Bent u benieuwd naar de bouw van deze grootse productie? Naar het opbouwen van het decor, het inhangen van de lampen en het klaarzetten van de rekwisieten? Dan bent u van harte welkom bij een van de gratis rondleidingen op dinsdag 3 april, gegeven door Stef Heijnen-Bakker.

Cast: Esmée Dekker, Chris Tates, Alfred van den Heuvel, Sjoukje Hooymaayer, Han Oldigs, Yoran de Bont, Ellen Röhrman, Esther van Boxtel e.v.a.
Vertaling: Seth Gaaikema
Tekst: Alan Jay Lerner
Muziek: Frederick Loewe
Regie: Paul van Ewijk
Choreografie: Chiara Re

Meer info