Muziektheatervoorstelling Code Rood door zangeres en theatermaakster Patricia Goduto

Datum/Tijd
vr 22-04-2022
20:15 uur

Locatie
De KunstGreep
Kerkbuurt 4
1511 BD Oostzaan

Categorieën


Aanvang 20:15       

Ticket 17,50 (excl, 0,94 cent servicekosten)

Te bestellen op www.patriciagoduto.nl

Code Rood

Code Rood gaat over het autobiografische verhaal van Patricia Goduto.

Voor iedere gil een pil. Zo begon haar gebruik van oxazepam en lorazepam.

Wat Patricia niet in de gaten heeft is dat zij hier langzaam maar zeker aan verslaafd raakt en dit al achttien jaar. Medicatie is niet het enige waar zij afhankelijk van is geraakt. Haar verslaving loopt uit de hand. En wanneer zij van de één op de andere dag ook nog in een psychose terecht komt wordt zij anderhalf jaar overspoeld door intense angsten en pure waanzin.

Haar liefde voor theater en haar werk als zangeres worden een gesloten boek en haar leven draait enkel nog om middelen en haar psychose CODE ROOD. Op een zekere dag ontmoet zij een bijzondere man die het gesloten boek van de liefde weer weet te openen. Wees getuige hoe zij haar weg naar het theater en haar grote liefde uiteindelijk weer vindt. Een verhaal over angst versus liefde waarin Patricia zingt en vertelt over haar CODE ROOD.

Kwetsbaar, puur en zichtzelf met een lach en een traan kenmerkend voor wie Patricia is on en off stage. Inspiratie en herkenning is wat zij uitdraagt. De bezieling waarmee zij dit weet te brengen is authentiek en bijzonder treffend te noemen.

Voorstelling was oorspronkelijk voor 5 februari 2022 gepland, maar is door de corona-beperkingen verplaatst naar 22capril.