Muziek in de wind | Populair klassiek genre met Nicolae Stiuca (accordeon) en Nair Gimenez (zang)

Datum/Tijd
zo 09-10-2022
15:00 - 16:45 uur

Locatie
Wormerveerse Vermaning
Zaanweg 57
1521 DM Wormerveer

Categorieën


Muziek in de wind is een klassiek muziekensemble uit Amsterdam, ontstaan in 2020 en bestaande uit Nicolae Stiuca (accordeon) en Nair Gimenez (zang), met als doel hun passie voor muziek te delen. Het ensemble speelt opera, tango en muziek uit de romantische periode. De veelzijdigheid in hun repertoire ligt in het spelen van de muziek waar ze van houden en maakt veel emoties los bij de toehoorders.

“Ons publiek vertelt ons regelmatig dat “we made their day” en we hen “kippenvel” bezorgden doordat onze muziek hun ziel raakte. Dat is ons grootste geschenk en we kunnen niet wachten om samen muziek met zoveel mogelijk mensen te blijven delen”.

​Accordeon en stem zijn al tientallen jaren de perfecte combinatie om muziek op een intieme manier weer te geven. Door het vermogen om gemakkelijk te bewegen, zonder enige grenzen, creëert het een hechte en unieke verbinding met het publiek. Het prachtige geluid van de accordeon en de stem van de operazanger verrijken elkaar met meerdere kleuren en veroorzaken daardoor een unieke muzikale ervaring.

Zaal open 14.30 uur

Aanvang 15.00 uur

Toegangsprijs. Volwassene € 19,00

Kinderen tot 13 jr € 10,00

Servicekosten € 1,50