Music & Movie Night: Rock City – The Life We Live met The Surphonics

Datum/Tijd
za 13-05-2023
20:30 uur

Locatie
Filmtheater De Fabriek
Jan Sijbrandsteeg 12
1502 BA Zaandam

Categorieën


Motown, Beach Boys, Beatles, Stones, Nederbeat, The Who; na meer dan twee decennia is de speurtocht van The Surphonics door de sixties nog altijd niet tot een eind gekomen. Dit jaar bestaat de band 25 jaar en dat wordt gevierd met de door The Surphonics gekozen film Rock City: The Life We Live. Na de film, vanaf 22.00 uur, wordt de band ingeleid door Zaanse popkenner Rob Hendricks en volgt een swingens jubileumoptreden in het café. Een filmticket is inclusief toegang tot het optreden achteraf. Zodra de zaal uitverkocht is zijn er beperkte tickets verkrijgbaar voor enkel het optreden.

Een hartverwarmende film van regisseur Will Wissink over 5 eigenzinnige rockhelden uit de jaren ‘60/’70, grondleggers van onze popcultuur, die nog optreden met oude hits van vroeger voor een grote schare aan trouwe fans maar daarnaast ook verrassend mooie nieuwe muziek maken waarin de kunst van het ouder worden de boventoon voert.

Gesproken taal: Nederlands
Genre: documentaire, muziek
Speelduur: 91 min
Cast: Rudy Bennett, Hans Vandenburg, Joop Roelofs, Peter Vink, Nicko Christiansen, Cesar Zuiderwijk, Danny Vera, Johan Derksen, Frans Krassenburg

https://www.de-fabriek.nl/films/1213-music+movie+night+rock+city+the+life+we+live+met+the+surphonics.html