(Moederdag-) Workshop van Nicole van der Heijden

Datum/Tijd
zo 12-05-2019
14:00 - 16:30 uur

Locatie
Buurthuis De Kolk
Klamperstraat 1
1502 VP Zaandam

Categorieën


Nicole van der Heijden is geen onbekende kunstenaar in onze wijk. Naast haar eigen kunst initieerde ze veel kunstprojecten met wijkbewoners, onder andere in My Home aan de Oostzijde. 

Sinds Buurthuis de Kolk gestart is met het organiseren van creatieve zondagmiddagworkshops voor volwassenen stond Nicole van der Heijden altijd al op de verlanglijst. Op moederdag (zondag 12 mei) is het dan zover en geheel in het teken van deze dag wordt dit een bijzondere workshop.

Tijdens de workshop werken de deelnemers aan het maken van een klein, mooi boekje. Dit mag natuurlijk over je moeder gaan, maar kan over iedereen gaan die je dierbaar is. Met opdrachten van Nicole en genoeg inspirerend materiaal ontstaat er een kleine ‘ode’ in de vorm van een vrolijk herinneringsboekje. Nicole: “Je hoeft echt niet creatief te zijn, iedereen kan zo’n mooi document maken!” 

We starten de workshop om 14:00 uur met koffie en thee. Voor de koffie, de thee, de tips en trucs van de professional, de materiaalkosten en natuurlijk de kaasvlinders betaal je € 12,50. Speciaal voor moederdag mogen zoons of dochters (vanaf 12 jaar) die hun moeder meenemen naar de workshop voor de helft van de prijs (€ 6,25). Maar natuurlijk ook van harte welkom als je alleen komt of de buren meeneemt naar de Kolk.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl. Rond 16:30 uur loopt de middag ten einde en sluiten we de workshop af met het bekijken van elkaars creaties onder het genot van een borrel en een kaasvlinder.

kosten toelichting: €12,50 (geef bij aanmelding aan of je de moederdagkorting gebruikt)