Milène | Voor mijn part Dolly

Datum/Tijd
za 26-03-2022
20:00 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Foto: Edward Hermans

Milène is actrice, danseres, een hele goede zangeres en ook nog eens de allergrootste Dolly Parton fan! In haar muziektheatervoorstelling ‘Voor mijn part Dolly’ kom je van alles te weten over de wereldster, die in januari haar 75 kaarsjes uitblies. Milène gaat in gesprek met haar idool en zingt verrassende arrangementen van die waanzinnig bekende songs als: Jolene en 9 to 5. Milène wordt begeleid door gitarist Satria Karsono of Eren Özilhan.

Milène van der Smissen – actrice & zangeres
De van oorsprong Brabantse Milène (29) zong eerder dan dat ze sprak. Na verscheidene vooropleidingen studeerde ze in 2014 af aan het Rotterdams Conservatorium, Codarts. Sindsdien schittert Milène op verschillende, internationale podia. Ze was te zien in producties van o.a.: Toneelgroep de Appel, Holland America Line Cruises, Sesamstraat, Chaplin – de musical en Belinda King Productions.

Met haar glasheldere stem en sprankelende voorkomen, raakt Milène haar publiek in beeld en geluid. Een vleugje zelfspot hier, een enthousiaste glimlach daar en altijd de intense noodzaak om middels muziek naar verbinding te zoeken.

Tickets € 20 (plus servicekosten)