Micheline Van Hautem en het Zaans Showorkest | Brel & Brass

Datum/Tijd
di 17-04-2018
14:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Micheline van Hautem en orkest.jpg

Zangeres Micheline van Hautem is een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Haar concert Brel & Brass is een project rond de muziek van Jacques Brel in samenwerking met het Zaans Showorkest.

Voor de pauze spelen zij een eigen, instrumentaal, programma. Na de pauze zingt Micheline, begeleid door het Zaans Showorkest, de mooiste chansons van de grote Jacques Brel: Amsterdam, Ne Me Quitte Pas, La Chanson des Vieux Amants. Ze komen allemaal voorbij in speciaal voor Brel & Brass geschreven, spiksplinternieuwe arrangementen!

De Vlaamse Micheline Van Hautem wordt gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. Dat begon al in 2002 met het succesvolle album Songs of Jacques Brel (meer dan 20.000 verkochte exemplaren). Optredens in Nederland, België, Frankrijk, Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten volgden snel. Op het Fringe Festival in Edinburgh gooide Micheline tijdens meerdere edities hoge ogen en werd ze bekroond met de prestigieuze Herald Angel Award. Ze is al jaren de lieveling van publiek èn pers.

Een geweldig muzikaal avontuur, zomaar op de dinsdagmiddag.

Meer info