Michael van Hoorne, Keet! e.a. | Hans & Grietje De Musical (vanaf 4 jaar)

Datum/Tijd
zo 27-05-2018
13:30 - 14:55 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Hans & Grietje De Musical  - liggend - zonder logo - fotografie Nick van Ormondt.jpg

Knibbel, Knabbel, Knuisje, wie knabbelt er aan mijn huisje? Na betoverende sprookjesmusicals als Roodkapje, Rapunzel en Sneeuwwitje presenteert Van Hoorne dit seizoen haar tiende sprookje.

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus’ gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

De rol van Grietje wordt gespeeld door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) natuurlijk terug in deze voorstelling met een suikerzoet decor, kostuums om van te smullen en swingende meezingliedjes. De rol van Hans wordt gespeeld door Stijn Mac Gillavry.

Na afloop zijn alle kinderen welkom voor de meet & greet en sprookjesafterparty, waarbij mee kan worden gedanst en gezongen op de leukste liedjes uit de Van Hoorne sprookjesmusicals.

Meer info