Met de Seniorenvereniging Zaanstreek naar Pathé Zaandam!

Datum/Tijd
do 10-08-2023
14:00 uur

Locatie
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX Zaandam

Categorieën


Seniorenvereniging Zaanstreek elke 2e donderdag van de maand naar Pathé Zaandam!

De 50 Plus Bios in Pathé Zaandam is met zomerstop, maar sinds deze maand organiseert Pathé Zaandam elke 2e donderdag van de maand een seniorenmiddag samen met Seniorenvereniging Zaanstreek (SVZ). Met op donderdag 10 augustus om 14:00 uur de historische dramafilm ‘Till’. Tickets (€9,50) zijn online of aan de kassa te verkrijgen. Let wel, Pathé Zaandam is sinds afgelopen maand PIN ONLY. www.pathé.nl/Zaandam

Uitje voor de Zaankanters op leeftijd

De seniorenmiddag is bedoeld voor de leden van Seniorenvereniging Zaanstreek, maar introducees zijn ook zeker welkom. Zo genieten de bezoekers van de beste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond-  en weekendvoorstellingen. Ook het geluidsniveau is aangepast op de doelgroep. De vaste ticketprijs is slechts 9,50 euro. Bovendien wordt er tijdens de pauze van de voorstelling gratis een kopje koffie of thee en iets lekkers geserveerd. Speciaal voor de leden van de vereniging is na de film gelegenheid om na te praten in de foyer met een kopje koffie of thee als daar behoefte aan is. (ook inbegrepen). Er is ruimte voor uw scootmobiel en rollator, verder is er hulp met het begeleiden naar uw plaats.

Till

Till is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley’s langdurige zoektocht naar gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon, Emmett Till, die in 1955 op brute wijze gelyncht werd tijdens een familiebezoek in Mississippi. Mamies onaflaatbare strijd laat zien hoe de kracht van een moeder een beweging op gang zette, die de hele wereld schokte.