Marcel Kapteijn & The Raindogs nogmaals in de Zaanstreek

Datum/Tijd
zo 13-03-2022
15:00 uur

Locatie
Doopsgezinde Vermaning Zaandam
Westzijde 80
1506 EG Zaandam

Categorieën


Na een goedbezocht concert in de Bullekerk vorig jaar verruilen Marcel Kapteijn & The Raindogs het podium met De Doopsgezinde Vermaning, eveneens aan de Westzijde. Deze muzikale mannen zoeken altijd naar bijzondere en briljante plekjes. Vandaar dat de keuze deze keer op De Vermaning is gevallen. Deze houten kerk, met zand op de vloer en een niet oneindige akoestische galm, zullen zij zondagmiddag 13 maart aandoen. Een uitgelezen locatie om het publiek te verwennen met eigen liedjes die het gevoel geven ze te kennen. Een mix van intieme songs en rauwe blues, intens gezongen vanuit de tenen. Ongecompliceerd en door interactie met het publiek krijgt het concert vorm en geeft het een intiem huiskamerachtige sfeer.

Marcel Kapteijn (bekend van Ten Sharp met het nummer “You”) heeft bewezen ook een geweldige Singer-Songwriter te zijn. Na zijn cd “Driftwood” heeft hij in het najaar van 2016 het album “The Man I Am” uitgebracht.  Wederom een pareltje met nummers als o.a. “You are everything”. Een titel die alleen al tot de verbeelding spreekt en niet mag ontbreken bij een concert van Marcel Kapteijn & The Raindogs! Kapteijn, neemt met zijn soms rauwe stem, het publiek mee, laat ze ademloos luisteren naar zijn songs. Samen met The Raindogs: Sander Schuurman op gitaar en Nico Dobber op gitaar en percussie vermaken ze het publiek met humor en theater, een optimale beleving! Geen optreden van Marcel Kapteijn & The Raindogs is hetzelfde. Het is altijd weer een verrassing. Hele goede redenen om deze middag bij te wonen en er met elkaar een wereldmiddag van te maken! 

Zondagmiddag 13 maart in De Vermaning, Westzijde 80 te Zaandam. Kaarten à € 16,50 zijn te reserveren via info@wiewatwaarop49.nl, aanvang 15:00. Dit concert komt tot stand in samenwerking met Verrassing aan de Zaan www.verrassingaandezaan.nl en Erika Nannings Muziek en Theater www.wiewatwaarop49.nl.