Marc-Marie Huijbregts | GETEKEND (reprise)

Datum/Tijd
za 24-02-2018
20:15 - 21:45 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Wegens succes komt Marc-Marie Huijbregts nogmaals met zijn voorstelling GETEKEND naar het Zaantheater. “Hoewel Marc-Marie Huijbregts ontegenzeggelijk een komisch talent is, laat hij zich in dit programma ook van zijn kwetsbare kant zien. Dat maakt de voorstelling sterk en in balans,” schreef het Noordhollands Dagblad over deze voorstelling.

Wat doe je als je liever iemand anders was geweest, en als degene in wier ogen jij geliefd was, er niet meer is? Je zoekt troost bij een geliefde, maar hoe pijnlijk is het om te beseffen dat jij die ander nodig hebt om van jou te houden, omdat je niet van jezelf kunt houden?

Marc-Marie put voor dit programma  uit een eindeloze bron van nieuw materiaal. De verhalen worden losjes ingeleid door “kopjes”, of aparte stukjes, die gaan over dingen die hij zou willen veranderen aan zichzelf. Dat begint allemaal vrij onschuldig, maar gaandeweg wordt het pijnlijk, totdat, via die omweg, uit de verzameling puntige anekdotes een bittere conclusie groeit.

GETEKEND is een diepzinnig, persoonlijk programma over een pittig onderwerp, maar natuurlijk gebruikt Marc-Marie daarnaast alles wat hij meemaakt om er iets scherps en grappigs over te zeggen: van het boek van een opruimgoeroe tot zijn ervaringen in de Nederlandse horeca als hij op tour is. De prachtig gezongen nummers ondersteunen die diepere laag in de voorstelling.

Parool: “Niemand durft zich op het podium zó kwetsbaar op te stellen als Marc-Marie Huijbregts.”

Meer info