Maartje & Kine | Vibrato!

Datum/Tijd
wo 14-03-2018
20:30 - 22:20 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Maartje en Kine_vibrato_fotograaf Corne van der Stelt GROOT.jpg

Kruis een Noorse ingenieur met een Nederlandse muzikant, mix dat met balkan, klassiek, folk en tango – en je hebt Maartje & Kine! Opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties over de actualiteit worden omgezet naar verfrissende muzikale comedy. Van accordeon naar viool, van piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika: deze twee positief geladen elektrische deeltjes doen u gegarandeerd vrolijk het theater verlaten. Good vibes!

In Vibrato! willen Maartje & Kine weten waarom de wereld zo heftig vibreert, hoe liefde zo snel kan omslaan in haat en vertrouwen in angst. Met één been in de actualiteit en het andere in de klassieke muziek bevragen Maartje & Kine de waan van de dag. Opmerkelijke gedachtes en eigenzinnige observaties omgezet naar verfrissende muzikale comedy.

Deze muzikale tsunami vliegt moeiteloos van accordeon naar viool, piano naar banjo en van zingende zaag naar basbalalaika. Twee positief geladen elektrische deeltjes die u gegarandeerd vrolijk het theater doen verlaten.

Maartje & Kine zijn regelmatig te zien en horen op radio en televisie, van DWDD tot Podium Witteman en van Giel op 3FM tot Gijs 2.0.

“Ze zijn de nerds onder de damesduo’s en zingen vrijwel uitsluitend over wat hen verwondert”, schreef Het Parool.

Meer info