Ligconcert | Canto Ostinato Sandra en Jeroen van Veen

Datum/Tijd
zo 26-02-2023
15:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorie├źn


Een super-relaxed concept: liggend op het podium van de grote zaal een concert van pianoduo Sandra en Jeroen van Veen beleven. Zij brengen het bekendste werk van de Nederlandse componist Simeon ten Holt ten gehore: Canto Ostinato. Ga lekker liggen en laat je meevoeren door de betoverende pianoklanken. Wil je liever zitten? Dat kan natuurlijk ook.

In 2023 zou de Nederlandse componist Simeon ten Holt 100 jaar zijn geworden. Voor deze gelegenheid brengen Sandra & Jeroen van Veen zijn bekendste werk ten gehore: Canto Ostinato. Ga lekker liggen en laat je meevoeren door de betoverende pianoklanken.
Sandra en Jeroen van Veen waren heel close met Simeon ten Holt. In 2023 zou de Nederlandse componist Simeon ten Holt 100 jaar zijn geworden.  Sandra en Jeroen zijn zodanig onder de indruk van Canto Ostinato dat ze het maar liefst vier maal op cd hebben uitgebracht. Deze intrigerende compositie wordt gekenmerkt door zijn melodie met veelvuldige herhaling waardoor er een hypnotiserende werking van uitgaat. Heerlijke muziek dus voor een ligconcert.

Let op: neem zelf een matje mee. Je kunt ook zitten op toneel en er staan een aantal losse stoelen.