Lichtjesavond Krommenie 2022

Datum/Tijd
vr 04-11-2022
17:00 - 21:00 uur

Locatie
Krommenie
-
-

Categorieën


Dit jaar organiseren we weer de Lichtjesavond op vrijdag 4 november 2022 met als thema: Liefde stopt niet als het leven eindigt.
Vanwege de goede ervaringen van vorig jaar en de onzekerheden over coronamaatregelen ziet het programma er dit jaar hetzelfde uit als vorig jaar.
We starten gezamenlijk op het schoolplein van basisschool de Hoeksteen aan de Serooskerkestraat. U wordt welkom geheten met muziek door Jerney Kate Molenaar.
Na woorden van inleiding en troost noemen we de namen van onze dierbare overledenen.
We sluiten op het schoolplein af met een sfeervol trompetsignaal.
Ook dit jaar is er een korte stille lichtjestocht naar de begraafplaats, waarbij iedereen een grafkaars (met deksel) meedraagt.
U mag zelf een lichtje meenemen dat u vast kunt houden, maar u kunt ons ook steunen door een grafkaars te kopen voor € 2 per stuk. Ze zijn voorafgaand te koop in de aula van de school
Op de begraafplaats mag iedereen zelf een plek kiezen voor deze kaarsen. We richten sfeervolle herdenkingsplekken in maar ook op een eigen familiegraf of bij de urnenwand kunnen deze geplaatst worden.
De begraafplaats zal wederom verlicht zijn met ontelbare lichtjes. Muziek is er weer van de heren Loot op gitaar en trompet.
Wilt u er dit jaar weer bij zijn reserveer dan via deze link : https://st-petrusparochie.eventbrite.nl/
Reserveren is verplicht aangezien we per tijdsblok maar 200 personen kunnen ontvangen. U kunt kiezen uit vier tijdsblokken, elk tijdsblok is het programma hetzelfde.
Het programma start om 17.00 uur, 18.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur.