Lezing: Saskia Themen & Wiebeke Rondeel over gezond en gifvrij met een natuurlijke leefstijl

Datum/Tijd
ma 09-12-2019
20:00 uur

Locatie
ICBS De Vuurvogel
Eemmeer 15 b
1509 GE Zaandam

Categorieën


“Een lezing waarbij je geïnformeerd wordt wat etherische oliën van Young Living zijn, wat ze voor je kunnen betekenen in je dagelijks leven, waarom het belangrijk is pure oliën te gebruiken en recepten bespreken waarmee je een stap zet naar een gifvrije leefstijl”

Lezing gezond en gifvrij met een natuurlijke leefstijl 

Frisse lucht, daar houden we van! Goed voor de gezondheid, essentieel eigenlijk.

Als je stelt dat op 95% van de locaties in Nederland de buitenlucht gezonder is dan binnenshuis, is er altijd veel ongeloof.

Buiten is er toch fijnstof, NOx, ozon, kortom: smog en viezigheid? Toch zijn er binnenshuis wel degelijk allerlei vervuilingsbronnen: wijzelf op de eerste plaats, door onze voorkeur te geven aan producten voor onze persoonlijke verzorging, huishoudelijke schoonmaakmiddelen ‘luchtverfrissers’ , etc, die schadelijke stoffen bevatten.

Wil je hier meer over weten en horen hoe je hier verandering in
kunt aanbrengen?  

Op deze avond gaan we jullie meer vertellen over etherische oliën en hoe deze kunnen bijdragen aan een gifvrije vrije leefstijl. Je kunt de oliën ook lichamelijk, emotioneel en spiritueel inzetten. Een win-win situatie dus.           (www.oliefans.nl…. (www.oilovertheworld.nl)
 
Ons doel is mensen bewust te maken wat er allemaal in onze producten zitten en hoe je dit eigenlijk heel makkelijk kunt veranderen en je het milieu ook een handje helpt.
Zet de eerste stap en kom luisteren en ervaren.

 

Veel plezier