Leo Blokhuis en Roel van Velzen met band | QUEEN – A Night at the Theatre

Datum/Tijd
wo 21-03-2018
22:45 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Leo Blokhuis en Roel van Velzen - Liggend - Fotograaf Marco Borsato.jpg

Vanavond gaan Leo Blokhuis en Roel van Velzen op zoek naar de ultieme betekenis van Queen, een legendarische band voor de popmuziek.

Queen speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de muzikale smaak en carrière van muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Beiden hebben een grote passie en bewondering voor deze theatrale band. Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte.

Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen wordt er geworsteld, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren! Killer Queen, Somebody To Love, Love Of My Life, We Are The Champion, We Will Rock You, Bicycle Race en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. De klassieker Bohemian Rhapsody, als rode draad door de voorstelling heen, wordt door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden.

Meer info