Lente Bazaar De Kolk

Datum/Tijd
za 19-03-2022
11:00 - 15:00 uur

Locatie
Buurthuis De Kolk
Klamperstraat 1
1502 VP Zaandam

Categorieën


zaterdag 19 maart 2022 , 11:00 – 15:00 uur

Het is tijd voor de grote schoonmaak. Of beter nog: ‘opruiming’. Heb jij nog iets op zolder staan, dat best een tweede leven kan gebruiken? Kledingstukken die te groot of te klein geworden zijn? Uitgelezen boeken? Veel te veel stekjes? Als je geen officiële handelaar bent, maar voor één dag wél op de markt wilt staan: lees dan verder. 

Op zaterdag 19 maart organiseren we de allereerste Lente Bazaar. Ofwel: een (tweedehandsmarkt) markt voor en door buurtbewoners van de Rosmolenwijk. Als jij voor €2,50 een tafel wilt huren (of 2 voor €5) en daarop jouw handelswaar wilt uitstallen: DOEN! We hebben een aantal tafels speciaal gereserveerd voor wijkbewoners, maar wacht niet te lang met het reserveren, want de eerste plekken zijn al vergeven. (Mail je reservering vóór 28 februari naar aanmelden@buurthuisdekolk.nl Je krijgt zo snel mogelijk een reactie op de mail!)

Trommel vervolgens al je buren op om op 19 maart te komen struinen op onze Lente Bazaar. Ondertussen kunnen jullie dan genieten van muziek (Hennie draait lekkere muziek op echte plaatjes), misschien worden jullie verrast door een salsa-dansje, of genieten jullie van een stukje taart en spekken daarmee de clubkas een beetje.

Een gezellige dag, dát is de bedoeling. En daar kan jij gewoon bij zijn! 

Kosten

Gratis

Kosten toelichting

Gratis kijken, neem contant geld mee als je ook wilt kopen op de rommelmarkt! Verkopers bepalen zelf hun prijzen.