Lenette van Dongen | DAT DOET ZE ANDERS NOOIT

Datum/Tijd
za 15-04-2023
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


Als geen ander kan Lenette van Dongen met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke onrust te bevrijden. Wie zou ik nog meer kunnen zijn? Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt? Geen bucket list maar een fukkitlist. Durf je niet? Dan juist doen! 

Na de bevrijdende kleur explosie van de show Paradijskleier gaat Lenette in haar nieuwe show nóg een stap verder opzoek naar totale vrijheid. Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.

Alleengaand? Ga Samen uit naar DAT DOET ZE ANDERS NOOIT
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij DAT DOET ZE ANDERS NOOIT  zit gastvrouw Sandra Moelchand vanaf 19.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Manja aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Lees hier bij welke voorstellingen nog meer Samen uit wordt georganiseerd en over gastvrouw Sandra Moelchand.

Albert HeijnzaalBestel