Legendary Albums Live | Dire Straits’ Brothers in Arms

Datum/Tijd
za 10-02-2018
20:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


foto van Zaantheater.

Brothers in Arms van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit. Vanavond wordt het gehele legendarische album uit 1985 live uitgevoerd door zanger Erwin Nyhoff, meestergitarist Marcel de Groot en een vierkoppige band.

Alleen op deze plaat staan al zes wereldhits (o.a. Brothers in Arms, Money for Nothing, Walk of Life , Why Worry) met onovertroffen noteringen in de mondiale hitlijsten. Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze ‘Sultans of Swing‘. Brothers in Arms wordt uitgevoerd door een bevlogen Erwin Nyhoff (Pinkpop, Voice of Holland, In the Footprints of Springsteen), meestergitarist Marcel de Groot plus een vierkoppige band.

Na Stevie Wonders Songs In The Key of Life en een uitverkochte 3JS tournee met The Joshua Tree’van U2 is dit alweer de derde Legendary Albums Live theaterproductie. In Dire Straits’ Brothers in Arms wordt het complete album live uitgevoerd. Daarnaast komen natuurlijk ook hun andere grote hits voorbij in een prachtig theatraal plaatje met bijzondere aandacht voor het geluid. Dus ook met ogen dicht is het genieten.

Beleef de muziek, geniet van de kleedkamerverhalen en leer de kneepjes van het vak van deze Sultans of Swing.

Interview met Erwin Nyhof en Marcel de Groot

Zang en gitaar: Erwin Nyhoff
Gitaar: Marcel de Groot
Saxofoon en zang: Jelske Hoogervorst
Bas: Marco Dirne
Drums: Arie den Boer

Regie: Winfred van Buren
Muzikale leiding en toetsen: Jan-Peter Bast

Meer info