Leesclub geschiedenis in Wormerveer

Datum/Tijd
za 03-06-2023
11:00 uur

Locatie
Buurtcentrum De Lorzie
Marktplein 3
1521 HS Wormerveer

Categorieën


Huygens, Wilhelmina, het Nederlands slavernijverleden… Er zijn zoveel historische onderwerpen om je in te verdiepen. Misschien is een leesclub geschiedenis wel iets voor jou? Leesclub Senia nodigt je graag uit om op 3 juni kennis te komen maken in Buurtcentrum De Lorzie in Wormerveer.
Informatiebijeenkomst leesclub geschiedenis in Wormerveer.
Informatiebijeenkomst leesclub geschiedenis in Wormerveer. (Foto: aangeleverd)

Senia faciliteert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Senia versterkt handige leeswijzers, waardoor de boekbesprekingen al snel verdiepend zijn. 

Informatiebijeenkomst

Op zaterdag 3 juni om 11.00 uur is er een informatiebijeenkomst in Buurtcentrum De Lorzie, Marktplein 3 te Wormerveer. Iedereen die belangstelling heeft voor de leesclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. Graag wel even vooraf aanmelden via gerrygeurkink@gmail.com. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Wil je meer informatie over de leesclubs van Senia? Kijk dan op de website: www.senia.nl.