Laatste seizoensvoorstelling Culturele Raad

Datum/Tijd
za 23-03-2019
20:30 uur

Locatie
De Vertoeving | Sagrestano
Westzijde 82
1506 EH Zaandam

Categorieën


Aaf Brandt Corstius

De Culturele Raad verzorgt zaterdag 23 maart in De Vertoeving, Zaandam, haar laatste voorstelling van het seizoen. Deze editie is dat met onder anderen schrijfster en columniste Aaf Brandt Corstius.

Aaf Brandt Corstius wordt gezien als de ongekroonde koningin van de column. Ze schreef er duizenden voor de Volkskrant, Margriet, Flow en Onze Taal. Brandt Corstius staat bekend om haar verfrissende, humoristische kijk op actuele thema’s. Voor haar boeken haalt ze haar inspiratie uit haar eigen leven.

De Culturele Raad heeft naast Brandt Corstius nog meer acts in petto: humor en muziek van Ken Parsons. De Engelse, maar Nederlands sprekende comedian staat bekend als komische zanger. Hij maakt parodieën van bekende nummers en praat zijn liedjes geestig aan elkaar. Hij kan zowel in het Nederlands als in het Engels optreden, alhoewel hij dat meestal in het Engels doet. Er is vast ook weer een verrassingsact. Echter, niets is zeker bij de Culturele Raad en zelfs dat niet.

De avond begint om 20.30 uur en de zaal is vanaf 20.00 uur open. Na afloop kunnen bezoekers nog even gezellig in het eigen Gelukscafé vertoeven. Kaarten voor deze avond kosten 15 euro. Ze zijn te bestellen via info@crzaanstad.nl of crzaanstad.nl/kaarten. De Vermaning/Vertoeving bevindt zich op Westzijde 80 in Zaandam.

Bron: Rodi