Kunst Festival Smile

Datum/Tijd
zo 02-07-2023
14:00 uur

Locatie
Apostolisch Genootschap
Oostzijde 82
1502 BJ Zaandam

Categorieën


Zondag 2 juli om 14.00 uur zal er in het gebouw van het Apostolisch genootschap aan de Oostzijde 82 het Kunst Festival Smile gehouden worden. Met het doel om kinderen te inspireren hun talent verder te ontwikkelen. Tevens is het de bedoeling dat kinderen en ouders waar dan ook via een livestream even los kunnen komen van het conflict in Oekraïne.

Smile is een evenement voor kinderen van 5 tot 21 jaar oud. Dit evenement bestaat uit verschillende kunstvormen, zoals zang, schilderen, tekenen, kunst fotografie, dans, acteren en verschillende instrumenten (piano, viool, fluit, klarinet, harp, accordeon en gitaar). Online heeft men zich hiervoor kunnen opgeven, waarna juryleden uit de ingezonden stukken een keuze hebben gemaakt. Deze kinderen zullen hun muzikale en andere kunstvormen laten horen en zien dit het finale concert live en online. Tevens zal er een expositie gehouden worden van alle werkstukken die door de kinderen zijn gemaakt en in de pauze te bezichtigen zijn.

Dit Kunst Festival Smile is door Viktoria Pankratova georganiseerd samen met collega’s muzikanten, artiesten en acteurs.                                                          Viktoria is een klassiek zangeres en zang docente zij geeft op verschillende locaties zangles voor jong en oud in Zaandijk, Abcoude en Amsterdam. Zij heeft gestudeerd aan het Conservatorium in Sint-Petersburg en 15 jaar gewerkt in een Muziektheater. Ook heeft zij veel concerten gegeven in verschillende landen de laatste jaren (Duitsland, Italië, Oekraïne, Amerika, Engeland en natuurlijk Nederland)

Zij heeft een grote bekendheid door haar vele optredens zowel in binnen en buitenland, en in deze regio door haar vele optredens in de Zaanstreek.

zie ook haar site  www.viktoriapankratova.com.

Het Apostolisch genootschap levert vanuit maatschappelijke betrokkenheid een bijdrage hieraan. Het is een religieus-humanistische beweging, onder religieus wordt verstaan de verbondenheid van alles wat is  (natuur, mens, dier, heelal). Deze religieuze basis vertaalt zich in een humane levenshouding en voelen de verantwoordelijkheid om belangrijke waarden als compassie, solidariteit en duurzaamheid in praktijk te brengen.  Voor meer info zie www.apgen.nl .

De toegang is gratis.

Een vrijwillige donatie voor kinderen die gevlucht zijn en hier verder willen ontwikkelen is welkom!                                                                                                          

Vanaf 13,30 uur is er inloop en tijdens de pauze is er een gratis fris drankje/koffie of thee met wat lekkers aanwezig.