Officiële opening KSK-Expositie rond licht en beweging

Datum/Tijd
vr 12-04-2019
11:00 uur

Locatie
Huize Barkeloo
Vlusch 8 A
1561 PN Krommenie

Categorieën


Op vrijdag 12 april a.s. opent de Krommenieër Schilderskring, KSK’80 zijn jaarlijkse voorjaarsexpostie. Vanaf vrijdagmiddag t/m zondag 14 april 17.00 uur hangt en staat het atelier in Huize Barkeloo, Vlusch 8 te Krommenie, weer tot de nok toe vol met kunst in verf en keramiek. Naar verwachting zijn 70 schilderijen te bewonderen rond het thema ‘licht en beweging’. Daarnaast worden ca. 30 werken in keramiek tentoongesteld. De toegang is gratis.

Vrijdag ochtend om 11.00 uur vindt de officiële opening voor leden en genodigden plaats. Daarna, om 14.00 uur is de tentoonstelling voor publiek geopend. Het idee voor het thema ‘licht en beweging’ is afkomstig van de bekende Wormerveerse kunstenaar Ludo Winkelman die ook als docent betrokken is bij de KSK. Ludo is in binnen- en buitenland bekend om zijn schilderijen en 3D-figuraties.

Afgezien van de themagebonden werken omvat de expositie ook vrij werk. Een deel daarvan is te koop. Bovendien worden tijdens de tentoonstelling lootjes verkocht waarmee schilderijen en keramiek kunnen worden gewonnen. De uitslag van de verloting sluit aan op het tijdstip van sluiten op zondag om 17.00 uur. Vanaf dat tijdstip worden de winnaars bekend gemaakt. Wie meer over de KSK en zijn activiteiten wil weten kan een kijkje nemen op de eigen website www.KSK80.nl. Het is ook mogelijk om zelf een bezoek aan het atelier te brengen op dagen dat er geschilderd of gekleid wordt. Een telefoontje of mailtje aan het bestuur is voldoende om een afspraak te maken.