Kom hier dat ik u kus | Naar de roman van Griet Op de Beeck

Datum/Tijd
do 25-04-2019
20:15 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorie├źn


Genre: Theater & Toneel

Kom hier dat ik u kus is de tweede roman van Griet Op de Beeck en vertelt het aangrijpende verhaal van Mona en haar familie. Het wondermooie boek werd meteen een bestseller en won vele prijzen. We kijken dan ook uit naar de toneelbewerking van deze roman. Het wordt een voorstelling vol humor, scherpte en ontroering. Een topcast speelt dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

Kom hier dat ik u kus, de tweede roman van Griet Op de Beeck, werd binnen een week na verschijning een bestseller. Inmiddels zijn ruim 360.000 Nederlandstalige exemplaren verkocht en ontving Op de Beeck vele prijzen voor haar wondermooie en aangrijpende roman.

Na het succes van de toneelbewerking van haar debuutroman Vele hemels boven de zevende is nu voor het eerst Op de Beecks confronterende verhaal over Mona en de verhoudingen in haar familie voor het theater bewerkt. Kom hier dat ik u kus wordt een toneelvoorstelling vol humor, scherpte en ontroering. Een topcast met onder anderen Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema en Oda Spelbos speelt dit aangrijpende verhaal over ouders en kinderen, de zoektocht naar identiteit, het lef om eigen keuzes te durven maken en de grillen van de liefde.

Gebaseerd op de roman van Griet op de Beeck (Vele hemels boven de zevende)

Toneelbewerking: Janine Brogt (Zout op mijn huid, Twee Vrouwen)
Regie: Mirjam Koen (Zout op mijn huid)
Met: Sophie van Winden, Kirsten Mulder, Dragan Bakema, Oda Spelbos, Reinout Bussemaker en Misja Nolet

Deze voorstelling is ook te bestellen in onze Toneelbundel, waar u meerdere toneelvoorstellingen kunt combineren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Meer informatie hierover vindt u hier.