Klimaatalarm voor Stadhuis Zaanstad | Extinction Rebellion en Leoni Jansen zingen ‘People have the Power’ 

Datum/Tijd
ma 06-11-2023
11:45 - 12:15 uur

Locatie
Gemeentehuis Zaanstad
Stadhuisplein 100
1506 MZ Zaandam

Categorieën


Maandag 6 november staat Extinction Rebellion (XR) Zaanstreek- Waterland met medestanders om 12 uur op het Stadhuisplein om de eis voor een eerlijk klimaatbeleid te onderstrepen. 

Elke eerste maandag van de maand om 12 uur precies gaan boven het Zaanse stadhuis, net als in het hele land, de sirenes af voor het oefenalarm. XR-actiegroepen in heel Nederland willen met hun acties benadrukken dat we in een noodsituatie zitten. De klimaatramp is er al. 

Maak jij je zorgen en wil je samen het verschil maken? Laat ook jouw stem horen tijdens het klimaatalarm op 6 november. We gaan dan namelijk zingen! Leoni Jansen zal het koor begeleiden met het nummer ‘People have the Power’ van Patti Smith. Een geweldig nummer om in deze tijd met elkaar te zingen. 

Op zondag 5 november (19:30-21:30) gaan we het nummer instuderen. Dit zal in Purmerend zijn; de locatie is op 5 min loopafstand vanaf het station Purmerend. De inloop is vanaf 19:00. Op maandag 6 november (11:45-12:15) zullen we het lied tijdens het klimaatalarm in Zaandam ten gehore brengen. 

Wil je meedoen? Stuur een mailtje naar xrzaanstreek@protonmail.com en dan houden we je op de hoogte van de laatste info en oefenlocatie.  

have-the-power/