Kijken, Luisteren en Poseren bij ArtZaanstad

Datum/Tijd
zo 26-03-2023
14:30 uur

Locatie
Artzaanstad Kunstcentrum Zaanstad
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam

Categorieën


 
 
 
 

Live gepresenteerd: De weg naar het eindresultaat begint bij emotie

Hoe komt zo’n fotografisch kunstproject tot stand? De kunstenaars van fototentoonstelling “Hoe ik je zie” bij Artzaanstad, hebben in hun werk ieder hun eigen thema; confrontatie, kwetsbaarheid, of verstilling met een focus op eigen techniek. Artzaanstad neemt je mee door de fototentoonstelling “Hoe ik je zie”, met een toelichtende presentatie over het geëxposeerde werk. We nodigen jou uit om, samen met ons, de duik te maken in het hoofd van de fotograaf!

Model staan voor kunstfotograaf David de Lange

Hoe leuk zou het zijn om onderdeel uit te maken van een kunstwerk? Deze middag schiet David de Lange portretten bij Artzaanstad voor een nieuw kunstproject en hij nodigt jou uit hieraan deel te nemen. Deze kunstfotograaf is opzoek naar diverse gezichten, waar hij bewegend beeld over zal bewerken. Iedereen is welkom! Na het event wordt jouw portret toegezonden per e-mail en kun je deze voor andere doeleinden gebruiken, gratis en voor niets. Hoe leuk is dat?

Wanneer: 26 maart
Portretten: vanaf 14.30uur, gedurende het gehele event
Presentatie: 15.00uur
Waar: Artzaanstad, Grote Hulzen 11 te Zaandam

Kom langs en ontdek de verschillende kijk op de mens van Teun Anders & Monique van Laake, David de Lange, Hobie Minnebreuker en Elizabeth Koning. Neem de kans verdiepende vragen aan hen te stellen op deze middag, zij zijn allemaal aanwezig, terwijl je geniet van een hapje en een drankje die worden verzorgt door Artzaanstad!