Katelyn’s Arms, Irish Music & Dance Party

Datum/Tijd
za 25-07-2020
19:30 uur

Locatie
Dans Hotspot Van Kooten
Westzijde 71
1506 EC Zaandam

Categorieën


First Edition of our Irish music & dance party! Join us!!
Partytime: 19:30 – 22:30 hrs
Sessiontime: 22:30 – 00:00 hrs
Entree: € 7,50 p.p.
Zowel in de danszaal te bezoeken, als online te volgen.
Onno Kuipers & Co, geweldige muzikanten, spelen voor jou opzwepende Jigs en Reels. Op deze gezellige avond kun je met de voetjes van de vloer. Geniet van de drankjes en hapjes uit onze pub, Katelyn’s Arms.
Na afloop is er sessie, neem je eigen instrument mee.
En lekker extra voor iedereen die niet naar Zaandam kan reizen: Je kunt er ook online bij zijn! We openen de livestream speciaal voor jou.
Vanaf 1 juli kan er in onze Dans Hotspot weer samen gedanst worden. Je mag elkaar vasthouden als je durft. Blijf je liever Coronaproof dansen dan kan dat via onze zelf ontwikkelde dansvorm Social Disdancing, samen dansen en toch veilig op afstand. Buiten de dansvloer hou je 1,5 m. afstand. Tijdens je verblijf bij ons draag je een Safety Distance Guard aan je pols, zodat je gewaarschuwd wordt als je te dicht bij een ander komt.
Nieuw is dat je je van tevoren aanmeldt. Dat doe je door op de button Boek nu te klikken en je gegevens in te vullen. Via onze boekingspartner Eversports komen jouw persoonlijke gegevens beveiligd in ons bestand. Ook willen we graag weten dat je geen gezondheidsklachten hebt. Dat meld je ons op de dag zelf via Whatsapp op 06 55 79 13 05 of via info@danshotspot.com. Voel je je een beetje ziekjes of is iemand in je gezin ziek, dan blijf je thuis. Spontane, onaangekondigde bezoeken zijn niet toegestaan.
Bij binnenkomst hangen alle gedragsregels die nu gelden in de Dans Hotspot. Lees ze rustig door. Aan deze regels heb je je binnen te houden. Ze staan ook op onze website.
Er zijn maximaal 100 personen toegestaan. Wij hebben 800 m2 tot onze beschikking, jullie blijven op ruime afstand van elkaar.
Je kunt je bezoek boeken met een ticket of via één van de vriendenabonnementen, waarmee je de Dans Hotspot in deze ingewikkelde tijden kunt steunen.