Jubileumexpositie Marion Maas in Torenerf

Datum/Tijd
vr 26-10-2018 - ma 31-12-2018
Hele dag uur

Locatie
Zorgcirkel Torenerf
Prins van Oranjestraat 1
1531 GA Wormer

Categorieën


Vuurtoren van Texel, werk van Marion Maas. (Foto: Marion Maas)

Marion Maas houdt tot en met december een jubileumexpositie ter ere van haar 35e jaar als kunstenares. Ze bekwaamde zich in die 35 jaar in diverse disciplines. Onder andere aquarelleren, etsen, portret en naaktmodel schilderen en tekenen. Dat deed zij onder leiding van diverse Zaanse kunstenaars. De tentoonstelling vindt plaats in Zorgcirkel Torenerf, Wormer.

“Momenteel schilder ik voornamelijk met veel plezier bloemen, dieren en landschappen in acryl en kleine vogels in olieverf. Dat doe ik onder andere bij de Krommenieër Schilderskring, alsmede bij de bekende Zaanse kunstenaar Reina Koerten. Diverse schilderijen uit deze disciplines zijn ook aanwezig in het Torenerf. Ik hoop u echt weer te verbazen met deze expositie en wens u veel plezier bij het aanschouwen van mijn 58 schilderijen”, aldus de kunstenares. “Bij alles wat ik schilder, zoek ik steeds naar schoonheid, kracht, herkenbaarheid en sfeer.”
Meer informatie is te vinden op: www.marionmaas.cmshost.nl. Zorgcirkel Torenerf bevindt zich op Prins van Oranjestraat 1 in Wormer.

Bron: Rodi