Jonge helden spelen de sterren van de hemel (3x)

Datum/Tijd
zo 15-01-2023
13:30 uur

Locatie
Zuidervermaning Westzaan
Zuideinde 233
1551 EG Westzaan

Categorieën


Sijbrand Loot

Allemaal studeren ze nog aan de Sweelinck Academie en daar hebben ze les van invloedrijke musici. Toch hebben ze hun muzikale draai nog niet helemaal gevonden. Ze spelen jazz, blues en rock net zo lief als klassiek. Sijbrand Loot (gitaar), Adi Ganesh (gitaar), Sterre van Boxtel (zang) en Friso van Kuijk (dwarsfluit) zijn tussen de 15 en de 17 jaar en hebben toch al een ruim gevulde cv!

Sijbrand werd vorig jaar bijvoorbeeld uitgenodigd om samen met Benjamin Herman het nummer Streetwalker van Jan Akkerman te spelen, Sterre zong al drie keer in het Concertgebouw in Amsterdam en kreeg al een aanbieding voor een film! Televisie- en radio-optredens, belangrijke prijzen en aanbiedingen in het buitenland zijn aanbevelingen om dit eerste concert van het nieuwe jaar in de Zuidervermaning niet te missen. Kom langs, kijk rond en luister. Thee en koffie met appelflap staan klaar.

 

Zuidervermaning, Zuideinde 233, Westzaan. Zondagmiddag 15 januari om 13.30, 14.30 en om 15.30 uur, toegang gratis (maar een bijdrage naar keuze is welkom).