Jon van Eerd | Zo vader zo zoon

Datum/Tijd
za 29-10-2022
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


In Zo Vader Zo Zoon kruipt Jon van Eerd voor de laatste keer in de huid van zijn alter ego Harrie Vermeulen. Na maar liefst vijftien theatervoorstellingen rondom dit hilarische karakter maakte de acteur onlangs bekend dat hij, na de laatste voorstelling, niet langer deze rol zal vervullen. Bestel snel kaarten en mis het laatste doldwaze avontuur van Harrie Vermeulen niet!

Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien in ‘Zo vader zo zoon’, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé.

Harrie Vermeulen woont bij zijn succesvolle zoon in huis. Maar, hoe slim en geslaagd zoonlief ook is in het zakenleven, zo naïef is hij dat privé. Zijn arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastberaden junior aan de haak te slaan en daar kan ze de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze haat Harrie en doet er dan ook alles aan om hem het huis uit te krijgen. Er is vast wel een datingsite voor ouderen om hem aan een oud besje te haken.

Maar die route blijkt niet zonder heel wat drempels, hordes, stoplichten, hefbomen, en andere obstakels. Zeker niet als zoonlief ook nog een aardige duit in het zakje doet!

Voor iedere vader die zich vader voelt en voor ieder kind dat er mee moet leven.

Albert HeijnzaalBestel