GEANNULEERD | Jisperkerk | Saskia Girogini speelt Schubert, Schumann, Enescu en Liszt

Datum/Tijd
za 21-03-2020
20:15 uur

Locatie
De Jisper Kerk
Dorpsstraat 119
1546 LH Jisp

Categorieën


Het concert van 21 maart van Saskia Giorgini in Jisp (Concerten bij Kaarslicht) is geannuleerd.

Italiaans piano talent met Nederlandse roots De Concerten bij Kaarslicht luidt de lente in met het jonge piano talent Saskia Giorgini. 
Saskia Giorgini heeft reeds een indrukwekkende concertlijst en heeft alle podia van de wereld veroverd. In 2016 werd zij tweede bij het Franz Liszt Concours.
Jong maar met een lange carrière Saskia begon al vroeg met pianospelen: op haar vierde ontving ze de eerste lessen. Die waren aan haar besteed, want toen ze vijftien was werd ze toegelaten tot de pianoklas van “Incontri col Maestro” in Imola (Italië). Daar studeerde ze bij grootheden als Louis Lortie en Michel Dalberto. 
De beroemde violist Salvatore Accardo prees na het winnen van de International Mozart Competitionin Salzburg (2016), haar spel als ‘onfeilbare techniek, een prachtige en beweeglijke klank, fantasierijke frasering en zuivere muzikaliteit.’ 

Nederlandse roots

Saskia is van Nederlands-Italiaanse komaf, en treedt dan ook veel op in Italië, maar ook in andere Europese landen. Gelukkig is ze ook in Nederland regelmatig te beluisteren zoals op 21 maart in Jisp.
Een kaart kost € 18. Koffie & thee en in de pauze een goed glas wijn of fris zijn inbegrepen. Reserveren kan via reserveren@concertjisp.nl of kijk op de site voor het telefoonnummer. 
De deuren openen om 19.30 uur en het concert begint om 20.15 uur.
Dorpsstraat 46, Jisp
www.concertjisp.nl
Facebook: @concertjisp

Meer info https://concertjisp.nl/saskia-giorgini/