VERPLAATST | Jeroen van der Boom | The Pianoman i.s.m. Podium de Flux

Datum/Tijd
do 02-12-2021
20:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


*Vanwege de overheidsmaatregelen gaan de avondvoorstellingen tussen 28 november en 19 december helaas niet door. Middagvoorstellingen tot 17:00 uur kunnen doorgaan mits er anderhalve meter afstand bewaard kan worden in de zaal. Bezoekers met kaarten van voorstellingen in deze periode ontvangen persoonlijk bericht of de voorstelling verplaatst of geannuleerd wordt. *

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse succesvolle TV-shows en komt geregeld met nieuwe muziek in de hitlijsten. Hij is inmiddels een van de grootste artiesten die Nederland rijk is. In de intimiteit van het theater komt zijn enorme veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Jeroen en zijn band keren daarom dit najaar terug in het theater met een nieuwe live-show ‘The Pianoman’. De voorstelling wordt een bijzondere, persoonlijke show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek. ‘The Pianoman’ wordt een ultiem muzikaal feest!

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Poppodium De Flux.