JazzZaan op locatie: geen houden aan!

Datum/Tijd
di 09-06-2020
11:30 uur

Locatie
Cultureel Centrum Bullekerk (Westzijderkerk)
Westzijde 75
1506 ED Zaandam

Categorieën


Dinsdag as 2 juni live. Om 11.30 starten we daar onze opname voor zondag 7 juni. Op 2 juni mag er publiek bij. Dus heb je een favoriet jazz nr neem het mee op cd en kom voor de microfoon vertellen waarom je dat nr zo leuk vind.

 
JazzZaan op locatie: geen houden aan!

 Laat Kees Sap en Robert Vethaak maar schuiven. Wie dat doet weet dat er dan hoe dan ook jazz muziek te horen valt. Op ZaanRadio zijn beide mannen al decennialang de vertegenwoordigers van de muziekstroming waar de Zaanstreek zo’n enorme bekendheid aan ontleent. Het populaire programma JazzZaan zal vanaf 2 juni worden opgenomen in Cultureel Centrum de Bullekerk, gevestigd Westzijde 75, 1506 ED Zaandam.

Met Kees Sap voor de techniek en Robert Vethaak als presentator zal het geluid vanaf 3 juni voortaan ieder dinsdag vanaf 13.00 uur op JAZZ staan. Wie de opnamen live wil bijwonen – en dat kan vanzelfsprekend – mag dat doen terwijl er ondertussen genoten wordt van heerlijke muziek en met een uitsmijter, gebakken door het Sociaal Wijkteam. Dient er wel rekening mee te houden dat de RIVM maatregelen van kracht zijn. Zodra deze maatregelen het toestaan (normaliter vanaf 1 juni) is het publiek bij de opname welkom. Vooralsnog mogen dat 30 man maximaal zijn en zij dienen zich van tevoren aan te melden op de website.

Bron: https://www.rtvzaanstreek.nl/jazzzaan-op-locatie-geen-houden-aan