Jakop Ahlbom Company | Vielfalt

Datum/Tijd
ma 23-11-2020 - di 24-11-2020
19:00 - 21:00 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


– Gaat door voor 30 bezoekersGenre: Theater & Toneel

*Deze voorstelling wordt in aangepaste setting alsnog gespeeld voor maximaal 30 bezoekers per keer. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Jakop Ahlbom Company keert na meer dan tien jaar terug in Nederlandse theaters met de internationale succesvoorstelling Vielfalt. Als in een surrealistische film wordt het publiek meegevoerd in dansante duetten, magische trucs en pure slapstick.

Vielfalt tart de grenzen van onze verbeelding en verrijkt de fantasie. Een goochelaar laat een vrouw verdwijnen. Zij keert niet terug. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Hij komt terecht in een surreëel doolhof waarin illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. Elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem. De man verdwaalt dieper en dieper in de geest van de goochelaar.

Vielfalt werd in 2007 geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en betekende Ahlboms doorbraak bij het grote publiek. Na internationaal succes is de voorstelling na meer dan tien jaar terug op de Nederlandse podia.

——————
Om uw bezoek aan ons theater prettig en veilig te laten verlopen, volgt het Zaantheater uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie leest u op onze speciale informatiepagina.
——————