IVN Wandeling in Het Twiske

Datum/Tijd
zo 21-05-2023
13:30 uur

Locatie
Het Twiske
De Noorderlaaik 1
1511 BX Oostzaan

Categorieën


Elke maand wandelt de zeer ervaren IVN-gids Henk Strijker met een groep liefhebbers door Het Twiske.
Meewandelen? Op zondagmiddag 21 mei neemt hij de deelnemers mee voor een wandeling door de natuur in het gebied de Blokken. Het vertrek is om 13.30 uur vanaf het restaurant De Appel, vroeger de Blauwe Poort, bereikbaar via de ingang Zuiderlaaik.
Henk Strijker laat de groep de natuur beleven en wijst op bijzondere planten, dieren en insecten die anders mogelijk niet zouden zijn opgevallen.
Stevige schoenen aan
De wandeling is geschikt voor alle leeftijden en duurt ongeveer twee uur. Trek wel stevige schoenen aan en meld je tot 24 uur van tevoren aan via: strijkertjes@quicknet.nl om verrassingen voor jezelf en de organisator te voorkomen.
Deelname kost € 2,50 p/p. maar is gratis voor leden van het IVN en KNNV en kinderen tot en met 12 jaar. Graag gepast betalen. Parkeren in het Twiske is niet gratis. 
Boek over Het Twiske
Meer informatie? Stuur een berichtje naar strijkertjes@quicknet.nl, je krijgt zo snel mogelijk antwoord. Desgewenst is het boek ‘Het Twiske van maand tot maand’ bij de gids te koop voor € 5,00.
Wandel eenmalig of elke maand mee en ontdek de natuur in het Twiske. Kijk op https://www.ivn.nl/afdeling/twiske/natuuractiviteiten/ voor alle activiteiten die IVN Twiske organiseert.