Italiaans Avondtaalcafé in centrum Zaandam

Datum/Tijd
vr 11-01-2019
19:00 uur

Locatie
Zaandam
-
-

Categorieën


Het gratis Nederlands Avondtaalcafé Zaandam biedt niet-Nederlanders dinsdag 22 januari weer de kans om hun Nederlands te oefenen. In ontspannen sfeer onder het genot van een drankje werken zij aan de taal. Vrijdag 11 januari kunnen belangstellenden met dezelfde gezelligheid aan hun Italiaans werken. Beide taalcafés zijn in het centrum van Zaandam.

Bij het Nederlands taalcafé van Avondtaalcafé Zaandam kunnen bezoekers dinsdag 22 januari niet alleen hun Nederlands verbeteren, maar ook nieuwe mensen leren kennen. Het taalcafé is laagdrempelig. Wie niveau A2 heeft, kan prima meedoen en door de taal te oefenen tegelijkertijd zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Er zijn geen thema’s: bezoekers kunnen het over alles hebben wat ze interessant vinden. Het doel is tenslotte Nederlands oefenen. Vrijdag 11 januari is iedereen welkom bij het Italiaans Avondtaalcafé Zaandam, waarbij het idee hetzelfde is. 
Beide Avondtaalcafés, een initiatief van de Italiaanse Barbara Murru, zijn gratis. Drankjes komen voor rekening van bezoekers zelf. De avonden beginnen om 19.00 uur. Belangstellenden kunnen zich per e-mail aanmelden via: taalcafe.zaandam@gmail.com, met vermelding van aan welk(e) Avondtaalcafé(s) zij mee willen doen. Dan laat Barbara de exacte locatie(s) in het centrum van Zaandam weten.