Inloopbijeenkomsten over nieuwe manier afval inzamelen Zaandam-Zuid

Datum/Tijd
di 17-09-2019
17:00 - 19:30 uur

Locatie
Buurthuis De Zuidhoek
Wilgenstraat 11
1505 TE Zaandam

Categorie├źn


Het inzamelen van afval verandert in Zaanstad. De afgelopen periode is de nieuwe manier al in meerdere wijken ingevoerd. Binnenkort starten de voorbereidingen voor de nieuwe manier van afval inzamelen in Zaandam-Zuid, Westerwatering-Zuid, Poelenburg en Peldersveld-Hoornseveld. In al die buurten worden inloopbijeenkomsten georganiseerd. De eerste inloopbijeenkomst die gepland staat is op 5 september voor Weterwatering-Zuid. Bewoners krijgen hiervoor ongeveer twee weken vooraf een uitnodiging.

Tijdens de inloopbijeenkomsten kunnen inwoners terecht om vragen te stellen en te horen wat er anders wordt. Ook kunnen mensen reageren op de voorgestelde locaties voor de ondergrondse restafvalcontainers. De reacties op de locaties voor de ondergrondse restafvalcontainers worden meegenomen in het bepalen van de definitieve locaties.
De plattegronden met de locaties van de ondergrondse containers staan ongeveer een week voor de inloopavonden ook op afvalscheiden.zaanstad.nl, onder het kopje planning. Hierop kunnen inwoners per e-mail reageren via afvalscheiden@zaanstad.nl.

Overzicht geplande inloopavonden

Zaandam-Zuid

Dinsdag 17 september van 17.00 uur tot 19.30 uur

Wijkcentrum de Zuidhoek, Wilgenstraat 11, Zaandam

Peldersveld-Hoornseveld

Dinsdag 1 oktober van 17.00 uur tot 19.30 uur

De Meerpaal, Tjotterlaan 174, Zaandam

Poelenburg

Donderdag 17 oktober van 17.00 uur tot 19.30 uur

Wijkcentrum Poelenburcht, Weerpad 1A, Zaandam