Informatieve meet-up over respijtzorg annex vervangende mantelzorg

Datum/Tijd
do 24-03-2022
19:30 - 21:00 uur

Locatie
Online
www
Zaanstreek

Categorieën


In vervolg op de online bijeenkomst Werk en Mantelzorg in februari 2021 wordt op 24 maart een online bijeenkomst gehouden over vervangende mantelzorg, ook wel respijtzorg genoemd. Deze bijeenkomst is de eerste in een reeks van vier in 2022.
Tijdens deze online bijeenkomst krijg je antwoord op de vraag ‘wie kan mijn (of een deel van mijn) mantelzorgtaken tijdelijk van mij over nemen?’ Er wordt ingegaan op de diverse vormen van respijtzorg, op welke aspecten je kunt letten als je een keuze maakt voor passende respijtzorg en op de financiële vraagstukken.
Wanneer beslis je op welk moment je de zorg tijdelijk uit handen geeft en aan wie? Tijdens de online meet-up is er gelegenheid om hierover verder te praten. Met elkaar en met professionele gespreksleiders/ervaringsdeskundigen. De meet-up wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Zaanstad en de Sociale Wijkteams en wordt georganiseerd door Eve van Dijk, Marjoleine van den Broek en Désirée Lookman. Allen ervaringsdeskundig op het gebied van mantelzorg en professioneel werkzaam op het gebied van mantelzorgondersteuning. 
Aanmelden
De meet-up is speciaal voor mantelzorgers in Zaanstad en wordt online gehouden van 19.30 uur tot 21.00 uur. Meld je vóór 17 maart aan bij evevandijk@tisvali.nl