In between jobs? Ga voor een nog leukere baan!

Datum/Tijd
vr 12-08-2022
15:00 - 17:00 uur

Locatie
Koog aan Zee
Lagedijk 1-3
1541 KA Koog aan de Zaan

Categorie├źn


Werk genoeg, maar welke baan past nou echt goed bij jou? Waar krijg je energie van? Ga voor een leukere baan, dan hoef je nooit meer te werken!

In een interactieve workshop gaan we met Willem de Wijs aan de slag om te verkennen van welk werk we energie krijgen en met welk werk onze talenten tot hun recht komen.

Dit gaan we doen tijdens deze workshop

We maken inzichtelijk hoe we meer werkplezier en een grotere motivatie kunnen bewerkstelligen. In een fase van verandering, zoals het veranderen van werk, is waarderend onderzoeken een effectieve manier om resultaat te boeken. We zullen verschillende oefeningen doen, die bewustwording van de eigen talenten vergroten. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen tijdens de zoektocht naar de ideale job.

Over de trainer

Willem de Wijs is mede eigenaar van het Instituut voor Interventiekunde en een ervaren coach. Willem houdt een spiegel voor en helpt je nieuwe perspectieven te zien. 

Waarom zou ik gaan?

Als eerste omdat je nieuwe mensen leert kennen en inspiratie krijgt binnen een open en veilige omgeving. JobOn bijeenkomsten zijn kleinschalig en dat wordt door onze bezoekers met een 8+ gewaardeerd. Onze deelnemers halen energie uit de sfeer binnen de groepen. Binnen onze groepen is er altijd ruimte voor coaching om jou echt verder te helpen. Wist je dat deelnemers van JobOn bijeenkomsten 30 dagen sneller een baan vinden?