Ik Ga Stuk | Finalistentour

Datum/Tijd
vr 10-03-2023
20:30 uur

Locatie
Zaantheater
Nicolaasstraat 3
1506 BB Zaandam

Categorieën


De finalisten van het nieuwe BNNVARA programma Ik Ga Stuk! toeren voor het eerst door Nederland. Cabaretier Stefano Keizers begeleidde hen op weg naar het hoofdpodium. Gavin Reijnders, Vlamousse en Farbod Moghaddam hebben de harten van de juryleden veroverd. Hun droom komt uit. Samen vormen zij een avondvullend cabaretprogramma. Veroveren ze ook jouw hart?

Stefano Keizers was maandenlang hun steun en toeverlaat op weg naar het hoofdpodium. Elke finalist droomde van maar één ding: een carrière als cabaretier. De drie talenten die het uiteindelijk tot in de finale hebben geschopt, hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong weten te veroveren. En hun droom komt uit, want samen vormen zij dit avondvullende cabaretprogramma in het theater.

Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Jandino Asporaat, Martijn Koning, Ashton Brothers en Margôt Ros op zak, is het nu tijd voor de ambitieuze winnaars om voor het Nederlandse publiek te gaan spelen. Ontdek zelf wie deze drie comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij!

Kleine ZaalBestel